Κλοπ: «Δεν έχω τουρίστες στην αποστολή»

Κλοπ: «Δεν έχω τουρίστες στην αποστολή»

Gazzetta team
Κλοπ: «Δεν έχω τουρίστες στην αποστολή»

bet365

Στις πολλές απουσίες που έχει η Λίβερπουλ αναφέρθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, που τόνισε πως δεν έχει... τουρίστες μαζί του!

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Βιγιαρεάλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μιλάει για τις απουσίες των Οριγκί, Χέντερσον, Εμρέ Τσαν και Σακό, τονίζοντας πως όσοι είναι μαζί του στην αποστολή δεν είναι τουρίστες!

«Δεν έχω φέρει... τουρίστες στην αποστολή! Όλοι είναι διαθέσιμοι κι έτοιμοι να παίξουν. Για τον Σακό δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο... Πρέπει όλοι να περιμένουμε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Έχουμε παρακολουθήσει τη Βιγιαρεάλ. Είναι ομάδα που αμύνεται με οργάνωση, παίζει με υπομονή και περιμένει το παραμικρό λάθος από τον αντίπαλο για να το εκμεταλλευτεί. Εμείς προετοιμαστήκαμε για το καλύτερό μας παιχνίδι. Για να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά, έκαναν πολλές καλές επιλογές και ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε απλά να κάνουν λάθη, αλλά να παίξουμε κι εμείς σωστά κυνηγώντας αυτό που πρέπει. Η εμπειρία δεν είναι κάτι που αγοράζεις ή κάτι για το οποίο πρέπει να μιλάς μονάχα. Είναι κάτι που το αποκτάς και πρέπει να το χρησιμοποιείς σωστά, γιατί αλλιώς τα κάνεις σκατά».

Ενώ για την δικαίωση των θυμάτων της τραγωδίας Χίλσμπορο, είπε: «Ήταν μια πολύ μεγάλη και σημαντική στιγμή για τις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο και είμαι πραγματικά χαρούμενος για τους συγγενείς των 96. Είδαν τη δικαίωση για την οποία έδωσαν μάχη. Είναι τρομερά μεγάλο το χρονικό διάστημα των 27 ετών που προσπαθούσαν για την αλήθεια. Έδειξαν σε όλους μας πως αν είσαι αρκετά υπομονετικός και αποφασισμένος για να πετύχεις αυτό που θέλεις, τότε θα γίνει», είπε ο Κλοπ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα