Σιμεόνε: «Επιβάλαμε τον ρυθμό μας»

Gazzetta team
Σιμεόνε: «Επιβάλαμε τον ρυθμό μας»

bet365

Ευτυχισμένος με τη νίκη και το πρώτο βήμα της Ατλέτικο απέναντι στην Μπάγερν, ήταν ο Σιμεόνε που τόνισε πως η ομάδα του επέβαλε τον ρυθμό της.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μια φοβερή προσπάθεια και πλησιάσαμε το υψηλότερο επίπεδο απόδοσής μας, όπως είχαμε κάνει και στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Επιβάλαμε το δικό μας ρυθμό και το στυλ παιχνιδιού που θέλαμε και ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κοντά σε αυτό που θέλαμε στον αγώνα. Αντίθετα το δεύτερο μέρος πλησίαζε περισσότερο τα θέλω της Μπάγερν», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

Για τον Σαούλ Νίγκεθ. «Ο Σαούλ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Χαίρομαι πολύ για όσα του συμβαίνουν. Το αξίζει γιατί δουλεύει πολύ και η επιμονή του ανταμείβεται. Έχει μεγάλο κίνητρο και μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα