Τσιώλης: «Συγνώμη στον κόσμο μας»

Gazzetta team
Τσιώλης: «Συγνώμη στον κόσμο μας»

bet365

Μια μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΛ ζήτησε ο Σάκης Τσιώλης, που έκανε λόγο για πολύ σκληρή ήττα από τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Προσπαθήσαμε να συνέλθουμε, να αλλάξουμε κάτι. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και σίγουρα οφείλουμε μια μεγάλη συγνώμη στον κόσμο μας που βρέθηκε και σήμερα εδώ και τους απογοητεύσαμε. Δεν θέλω να σταθώ σε δικαιολογίες, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε. Έχω πει εδώ και δύο – τρεις αγωνιστικές πως τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη για την ομάδα μας.

Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να αφήσουμε πίσω την σημερινή εμφάνιση, όσο σκληρό και αν είναι το αποτέλεσμα αυτό, ώστε να πάμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάμε την ομάδα στην Super League. Η συγνώμη που λέω εκφράζεται μέσα από όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και τον προπονητή τους για τη νίκη».

Αυτή η χαώδης διαφορά της σημερινής ΑΕΛ με τις εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων που οφείλεται;

«Νομίζω πως το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο πολλές φορές. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς από την αρχή, αφού δεν βγήκαμε όπως θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε αρκετά προβλήματα με αλλαγές και τραυματισμούς, ενώ μείναμε με δέκα παίκτες και αυτό ήταν ακόμη ένα πρόβλημα για εμάς.

Είχαμε πολλά θέματα τραυματισμών και για παράδειγμα ο Μαρουκάκης έπαιξε τα τελευταία είκοσι λεπτά με ενοχλήσεις, ο Ναγιάρ και ο Μονιάκης το ίδιο. Σήμερα έγιναν όλα. Είναι αυτές οι ημέρες οι κακές, όπου για μια ομάδα δεν βγαίνει τίποτα και από την άλλη πλευρά ήταν μια ομάδα που μπήκε με πολύ καλή διάθεση, με πρέσινγκ και ταχύτητα. Σε αυτή την εικόνα οφείλεται και αυτό το αποτέλεσμα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα