Δοκίμασε στόπερ και Ισπανό μεσοεπιθετικό ο Παράσχος

Δοκίμασε στόπερ και Ισπανό μεσοεπιθετικό ο Παράσχος

Έναν στόπερ και έναν Ισπανό επιτελικό μέσο δοκίμασε ο Πλατανιάς στο φιλικό που έδωσε την Μεγάλη Τετάρτη. Θετικές εντυπώσεις ο Ισπανός.

Δοκίμασε στόπερ και Ισπανό μεσοεπιθετικό ο Παράσχος
Την ευκαιρία να βάλουν παρένθεση στις συνεχείς προπονήσεις των τελευταίων ημερών είχαν σήμερα οι παίκτες της ομάδας των Χανίων, καθώς στις εγκαταστάσεις Μάλεμε πραγματοποιήθηκε «εσωτερικό» διπλό με την Κ20. Το παιχνίδι κράτησε 80 λεπτά.
 
Ο Παράσχος δοκίμασε τον Ντίντακ Ντεβέσα, Ισπανό επιτελικό χαφ που έπαιζε στον Αιγινιακό και ο οποίος άφησε καλά δείγματα γραφής. Δοκιμάστηκε και ο στόπερ Πριντέτα. Οι υπόλοιποι που ήταν υπό καθεστώς δοκιμής δεν ικανοποίησαν το προηγούμενο διάστημα...
 
Οι συνθέσεις:
 
Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κάργας, Ιτούα Σκουλουδάκης, Βάντερσον, Μουνάφο, Τσιμόντζι, Ντεβέσα, Ντίνας, Βαλεριάνος και Ανγκούλο.
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Σωτηρίου, Μπανανά, Πριντέτα, Κουλιμπαλί, Αλκης, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Τσουράκης, Μιλούνοβιτς, Πάγκαλος.
Κ20: Κασωτάκης, Σέχου, Μαραγκουδάκης, Στεφανίδης, Σταθινάκης, Μ.Ρουσάκης, Ζίκο, Ε.Ρουσάκης, Παπανικολάου, Ανυφαντάκης και Γαρεφαλάκης. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Κουράκης, Παπαδάκης, Κοκκάκης, Τσέλα, Μαθιουδάκης και Γιαννακίδης.
 
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και αύριο το πρωί ενώ οι παίκτες του Πλατανιά θα επιστρέψουν ξανά στο Μάλεμε την Τετάρτη του Πάσχα.

Best of internet