Θεοδωρίδης: «Εχθρός του Ολυμπιακού ο Κοντονής»! (gTV)

Θεοδωρίδης: «Εχθρός του Ολυμπιακού ο Κοντονής»! (gTV)

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Εχθρός του Ολυμπιακού ο Κοντονής»! (gTV)

bet365

Με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Σάββας Θεοδωρίδης ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι περνούσε από το «χέρι» του για να γίνουν τα ματς, ενώ ο ΠΑΟΚ ό,τι μπορούσε για να μηδενιστεί.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κι επίσημα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρθηκε στον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας, τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τον τελικό με την ΑΕΚ στις 7 Μαΐου. Επίσης, ξεκαθάρισε πως τον Ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρει ποιός θα είναι ο διαιτητής του τελικού, ενώ χαρακτήρισε τον Κοντονή «εχθρό του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά:

«Δικαίωμα τους να κάνουν αυτά που κάνουνε, εμείς κοιτάμε από μακριά. Τους είχα κάνει κάτι δηλώσεις ότι αν θέλουν ας κατέβουν με την Κ-27, την Κ-17, την κανονική ομάδα: εμείς εκπτώσεις δεν θα κάναμε και καταλαβαίνετε όλοι τι εννοώ λέγοντας "εκπτώσεις". Ο ΠΑΟΚ δεν σεβάστηκε τον θεσμό του Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα περνάμε στον θεσμό του Κυπέλλου αλλά να πούμε πρώτα κάποια πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Επειδή υπάρχει λανθασμένη αντίληψη για κάποια πράγματα εκεί πάνω για ένα πέναλτι και άλλα τέτοια, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για εμάς ολοκληρώθηκε στο 22ο λεπτό από την στιγμή που το μπουκάλι χτύπησε τον κύριο Σίλβα και με πήρε μέσα ο διαιτητής και οι παίκτες του ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Τζαβέλλα και πήγαμε στους διαιτητές και είπαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι για να μη μηδενιστεί ο ΠΑΟΚ. Γίνεται εκείνο το. δήθεν πέναλτι -εδώ δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της Μπαρτσελόνα σε προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ και δεν ασχολήθηκε κανένας και τελείωσε το θέμα- και ξαναδιακόπτεται ο αγώνας. Ξαναμπαίνουμε στα αποδυτήρια και με πιάνουν και πάω πάλι στον διαιτητή και του λέω: "Κύριε διαιτητή είναι αμαρτία να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ'', μπήκαν όμως στη συνέχεια πάλι φίλαθλοι μέσα και στην τελική πάλι καλά που δεν χάσαμε και τις ζωές μας, γιατί γινόταν χαμός μέσα, τραυματισμοί, αστυνομίες, δακρυγόνα, καπνογόνα, χάλασε ο κόσμος. Τέλος πάντων κλείνουμε με αυτό το θέμα λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να συνεχιστεί ο αγώνας. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έκανε τα πάντα για να μηδενιστεί. Είμαι καθαρός και τέλος.

Πάμε τώρα στο άλλο θέμα, τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ιερός θεσμός, μια γιορτή, μαζεύεται όλος ο κόσμος, βλέπουμε βεγγαλικά, μουσικές, γίνεται πανζουρλισμός και στην κρίσιμη φάση που βρίσκεται η χώρα μας είναι μια καλή ευκαιρία για να γιορτάσει και να ξεχαστεί ο κόσμος.

Ο κ. Κοντονής θεώρησε ότι πρέπει ο τελικός έπρεπε να γίνει με μαθητές, ωστόσο όταν το είπε δεν σκεφτήκαμε ότι τα παιδιά θα λείπουν σε διακοπές λόγω Πάσχα. Αλλάζει αυτομάτως την απόφαση του και λέει θα γίνει κεκλεισμένων των Θυρών και με άδεια καθίσματα φυσικά. Μεγάλο κατόρθωμα αυτό, αντί να παρακαλάς να είναι γεμάτα σαν Υπουργός ιδιαιτέρως. Έδωσε διαταγή στην ΕΠΟ να δώσουν 250 στην ΕΠΟ και σε Ενώσεις και 30-30 στις ομάδες. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι θέλει να διαλύσει και να υποβαθμίσει το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει με την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ έπρεπε να δει προηγουμένως αυτά που έγιναν στη Λευκάδα, αυτά που έγιναν στην πατρίδα του τη Ζάκυνθο, αυτά που έγιναν στην Λεωφόρο και πήγαν να μας κάψουν, αυτά που έγιναν στην Τούμπα και από εκεί και πέρα τους ξέρουν απ' έξω αυτούς που τα κάνουν, έχουν φωτογραφίες, τα πάντα. Για όλα φταίει ο Ολυμπιακός, δεν υπολογίζουν το μισό ελληνικό πληθυσμό που είναι Ολυμπιακοί. Δέχομαι απίστευτα παράπονα από τον κόσμο μας, από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Ο άνθρωπος φαίνεται σαν να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, όλοι μας δίνουν συγχαρητήρια ακόμα και σε μέσα της Θεσσαλονίκης για το πόσο κόσμιος είναι και γι αυτό μας τιμωρούν συνέχεια. Επιτέλους, αν θελήσει εκείνος ας ασχοληθεί με άλλες εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στο ποδόσφαιρο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ στεναχωρημένος, στερείται το θέαμα.

Ο τελικός είναι περίεργος χωρίς κόσμο. Είχα πει μετά το ματς με την ΑΕΚ ότι θέλουμε στον τελικό την ΑΕΚ και έγινε, τώρα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν και εκείνο το παιχνίδι που έχασαν τότε και μας στέρησαν το αήττητο. Πιστεύω ότι θα κάνουν το καθήκον της τα παιδιά, τους έχω εμπιστοσύνη όπως και στον άριστο προπονητή μας. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όχι πόλεμος. Εδώ διάβασα ότι εγώ θέλω τον Σιδηρόπουλο για διαιτητή - που το είχα πει εγώ αυτό; - εγώ λοιπόν λέω στον κ. Κοντονή ότι τον θέλω δέκα φορές παραπάνω.

Δείτε τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη σε βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα