Τέλος η σεζόν για... Σιμεόνε

Τέλος η σεζόν για... Σιμεόνε

Κώστας Ζάλιαρης
Τέλος η σεζόν για... Σιμεόνε

bet365

Τιμωρία τριών αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Ντιέγκο Σιμεόνε για τη δεύτερη μπάλα που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο τη στιγμή που εξελισσόταν το παιχνίδι της Ατλέτικο με τη Μάλαγα.

Ο Αργεντινός προπονητής, τιμωρήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή της Πριμέρα Ντιβισιόν με τρεις αγωνιστικές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας του στα εναπομείναντα τρία ματς για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που έχει εκμηδενιστεί και η διαφορά από την κορυφή και τη Μπαρτσελόνα.

Από την πρώτη στιγμή, ο Σιμεόνε είχε αποδεχθεί και την αποβολή του από τον ρέφερι της αναμέτρησης με τη Μάλαγα, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να δει από την εξέδρα το δεύτερο ημίχρονο έχοντας θεωρηθεί υπεύθυνος για τη μπάλα που έπεσε στο χορτάρι τη στιγμή που έβγαινε αντεπίθεση της Μάλαγα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Τη νίκη κόντρα στη Βαγιεκάνο ψάχνει η Ατλέτικο, ώστε να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου. Στο 1.25 προσφέρει η Casino Rio Bet τον άσο των «ροχιμπλάνκος».

Τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από το περιστατικό «καίνε» τον Σιμεόνε κι εκείνος πλέον δέχθηκε την ποινή των τριών αγώνων...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα