Η... αφιλόξενη Ισπανία

Gazzetta team
Η... αφιλόξενη Ισπανία

bet365

Μεγάλο ματς στη Μαδρίτη, όπου η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπάγερν για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Μεγάλος ημιτελικός ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπάγερν στη Μαδρίτη για το Champions League. Η ομάδα του Σιμεόνε δεν έχει χάσει στα 15 από τα 16 τελευταία της παιχνίδια στη διοργάνωση. Θα βρείτε τον άσο στο 3,25 και την ισοπαλία στο 3,10 στη Sportingbet.gr. Οι Βαυαροί, μάλιστα, δεν έχουν κερδίσει στα 7 τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας σε φάση νοκ άουτ, ενώ έχουν μόλις 2 νίκες στις 12 τελευταίες επισκέψεις τους στην Ισπανία.

Στα τελευταία 15, μάλιστα, στο Vicente Calderón οι Μαδριλένοι έχουν καταφέρει να κρατήσουν το μηδέν! Το να μην σκοράρουν οι Βαυαροί πληρώνει 2,95, ενώ το under 1,45. Από εκεί και πέρα, λογικά σε αυτά τα παιχνίδια είχαμε και N/G, επιλογή που θα βρείτε στο 1,70. Παρόλα αυτά, στα νοκ άουτ της διοργάνωσης η Ατλέτκο έχει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια και το διπλό είναι στο 2,375.

Τέλος, η τελευταία γερμανική ομάδα που κατέφερε να αποκλείσει την Ατλέτικο στην Ευρώπη ήταν η Ντιναμό Δρέσδης τη σεζόν 1979-80. Στις 6 τελευταίες περιπτώσεις οι ροχιμπλάνκος κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση από τότε, επιλογή που πληρώνει 2,65 στη Sportingbet.gr.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα