ΠΑΟΚ: Σήμερα έχει… προπόνηση κι όχι ματς

ΠΑΟΚ: Σήμερα έχει… προπόνηση κι όχι ματς

bet365

Η ομάδα του ΠΑΟΚ, υπό άλλες συνθήκες, θα έπρεπε να είναι στην Αθήνα για τη ρεβάνς του κυπέλλου. Όμως, το σημερινό ραντεβού είναι για την Τούμπα.

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατέβει ο Δικέφαλος στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη είναι δεδομένη και απλά για… τυπικούς (και νομικούς) λόγους η ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν έχει επισημοποιήσει ακόμη τη μη παρουσία της ομάδας στις 17:00 στο φαληρικό στάδιο.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου.

Πάντως, το σημερινό ραντεβού του Βλάνταν Ίβιτς με τους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι για τις 11 το πρωί στην Τούμπα για την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τις ολιγοήμερες διακοπές ενόψει Πάσχα.

Αρχικά υπήρχε η σκέψη για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα, ακούστηκαν φήμες από την Κ20 μέχρι την Παρτιζάν, αλλά τελικά δεν προχώρησε τελικά τίποτα και θα γίνει απλά μια προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα