Ημιτελικός των... στρατηγών

Gazzetta team
Ημιτελικός των... στρατηγών

bet365

Ζευγάρι για το οποίο το ενδιαφέρον ξεκινάει από τα πρόσωπα στους δύο πάγκους και τις σκέψεις τους για τον αποψινό, πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, είναι αυτό ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μπάγερν Μονάχου...

Οι δύο ομάδες κοντράρονται απόψε στο «Βιθέντε Καλντερόν», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στην τελευταία του σεζόν στον πάγκο των Βαυαρών δήλωσε... ήρεμος στην προοπτική να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο ώστε ν' αποχωρήσει σαν ήρωας.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά την παρουσία στον τελικό της Λισαβόνας, το 2014, έχει να διαχειριστεί και την πολύ κρίσιμη κατάσταση στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν, ωστόσο, ξέρει καλά πως να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του για μια μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη, σε τόσο προχωρημένο σημείο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Ατλέτικο μετράει 442 λεπτά δίχως να δεχθεί γκολ, τη στιγμή που η Μπάγερν έχει μετρήσει 11 παιχνίδια δίχως ήττα, με εννέα νίκες.

Μάλιστα, οι Γερμανοί έχουν εξαιρετικές αναμνήσεις από την τελευταία φορά που αντιμετώπισαν την Ατλέτικο, αφού, στον τελικό του '74, αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν επαναληπτικό, διέλυσαν τους «ροχιμπλάνκος», για να πάρουν το πρώτο από τα τρία σερί ευρωπαϊκά εκείνα τα χρόνια!

Για τους γηπεδούχους, οι Τιάγκο και Γοδίν είναι εκτός, με τους Ρόμπεν και Μπαντστούμπερ ν' απουσιάζουν για τους Βαυαρούς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Χιμένες, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ, Αουγκούστο Φερνάντες, Γκριεζμάν, Φερνάντο Τόρες

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνες, Αλάμπα, Μπερνάτ, Αλόνσο, Βιδάλ, Κόστα, Ριμπερί, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα