«Όχι» Ταυλαρίδη σε Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
«Όχι» Ταυλαρίδη σε Πανιώνιο

bet365

Ο Στάθης Ταυλαρίδης αρνήθηκε πρόταση του Πανιωνίου αφού ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Στάθη Ταυλαρίδη στην προσέγγιση του Πανιωνίου για την πιθανότητα συνεργασίας, αφού όπως αναφέρει το Goal ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του που λήγει το 2017.

Ο Ταυλαρίδης δεν είναι πλέον στις βασικές επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι και παρά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος του πρόσφερε θέση βασικού ο 36χρονος αμυντικός απάντησε αρνητικά.

Πάντως η κρούση του «ιστορικού» φαίνεται να έπεσε στο κενό, αφού ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πλατεία, παρόλο που προοριζόταν για βασικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα