Πρόταση... εξόδου στον Σάντσεθ!

Πρόταση... εξόδου στον Σάντσεθ!

Πρόταση... εξόδου στον Σάντσεθ!

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε στην πλευρά του Ισπανού στόπερ μείωση αποδοχών 50% και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην πατρίδα του.  

Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός έκανε σημαντική υπέρβαση για τον Σέρχιο Σάντσεθ, ντύνοντας στα πράσινα έναν από τους κορυφαίους στόπερ της Πριμέρα Ντιβιζιόν τα τελευταία χρόνια. Το «τριφύλλι» προσέφερε ηγεμονικό συμβόλαιο στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και με το κατάλληλο «ψηστήρι» φρόντισε να άρει όλες τις αντιστάσεις του για την κατάσταση στην Ελλάδα και να τον προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Περίπου έναν χρόνο μετά, ο Σάντσεθ βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Οι «πράσινοι» κρίνοντας πως ο Ισπανός δεν μπόρεσε να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας, άρα κοστίζει πολλά περισσότερα από εκείνα που προσφέρει(900.000 ετησίως) και σε συνδυασμό με τις εισηγήσεις του Αντρέα Στραματσόνι που ποντάρει πολλά στο δίδυμο Τελάντερ-Μολέδο, πρότειναν στην πλευρά του 29χρονου άσου μείωση αποδοχών στο 50%! Μία πρόταση που είναι απίθανο να αποδεχθεί η πλευρά του Σάντσεθ και όλα δείχνουν πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Εξάλλου πριν ένα μήνα ο ίδιος άνοιξε θέμα παραμονής του, τονίζοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της χώρας του, με την οποία βρίσκεται σε επαφή το τελευταίο διάστημα...

 

Best of internet