Του... αυτογκόλ στο Αγρίνιο!

Φώτης Καρακούσης
Του... αυτογκόλ στο Αγρίνιο!

bet365

Με δύο αυτογκόλ, ένα για κάθε ομάδα, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Αγρίνιο.

Με τον Δημήτρη Κυριακίδη να είναι το βασικό πρόσωπο καθώς παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του Παναιτωλικού για την χρονιά που ολοκληρώθηκε, τα... καναρίνια υποδέχθηκαν τον ΠΑΣ σε φιλικό παιχνίδι. ΟΙ δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, σε μια αναμέτρηση που και τα δύο τέρματα ήταν αυτογκόλ.

Αρχικά οι Γιαννιώτες πήραν προβάδισμα όταν στο 25' μετά από σέντρα του Νικολιά ο Πάουλο στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ανοίγοντας άθελά του το σκορ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 70' με τον Ρουσκουγιέδα να εκτελεί ωραία το φάουλ, η μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στην συνέχεια να βρίσκει στο σώμα του Περιστερίδη και να κατευθύνεται στα δίχτυα για το 1-1.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (46’ Κριστιάνο), Μύγας (66’ Κόρσιενς), Κούσας, Χαντάκιας (63’ Κουτρομάνος), Ρουμπουλάκου (46’ Κέβιν), Παπάζογλου (46’ Μάκος), Πάουλο (63’ Ρουσκουσέδα), Βασιλούδης (88’ Ζαρκάδας), Μουνιός (λ.τ. 41’ Φερέιρα), Ουάρντα (87’ Κωνσταντινόπουλος), Μαρκόβσκι (46’ Κάπελ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης (60’ Περιστερίδης), Κούτρης, Στρούνα (46’ Ηλιάδης), Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας (63’ Μαυροπάνος), Γαρουφαλιάς (46’ Καρανίκας), Νικολιάς (46’ Λίλα), Κοζορώνης (60’ Ιωάννου), Γιάκος (63’ Μασούρας), Ίλιτς (46’ Μανιάς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα