Σύσκεψη για τον τελικό την άλλη εβδομάδα

Δημήτρης Τομαράς
Σύσκεψη για τον τελικό την άλλη εβδομάδα

bet365

Στην ΕΠΟ ετοιμάζονται για νέα σύσκεψη την άλλη εβδομάδα που θα αφορά στον τελικό του Κυπέλλου. Ποιά τα δεδομένα όπως τα είχε καταγράψει το Gazzetta.gr.

Σίγουρα η βαρύτητα των ονομάτων θα παίξει τον ρόλο της. Διαφορετική προσέγγιση θα έχει ένας τελικός Ολυμπιακός - ΑΕΚ και άλλη ένας τελικός Ολυμπιακός - Ατρόμητος.

Στην ΕΠΟ θα περιμένουν την έκβαση του σημερινού ημιτελικού αλλά και το τι τελικά θα κάνει αύριο ο ΠΑΟΚ (σ.σ. για να κινηθούν ανάλογα διότι θα καλέσουν για εξηγήσεις τον δικέφαλο του Βορρά ξέχωρα από τις ποινές που προβλέπονται). Κατά τα άλλα τα δεδομένα γύρω από τον τελικό σας τα είχαμε αναλύσει εδώ και αρκετές ημέρες.

Επειδή τα σχολεία εκείνη την περίοδο δεν θα είναι ανοιχτά υπάρχει μία εικασία και πρόβλεψη - εκτίμηση για κεκλεισμένων των Θυρών και για τον τελικό, δίχως να υπάρχει καμία απόφαση επ' αυτού. Επειδή όμως εξαρχής το πρότζεκτ είναι πολλά... κενά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Επίσης όπως έχουμε τονίσει ξανά για να σφυρίξει ξένος ρέφερι χρειάζεται ειδική άδεια από την UEFA. Οπότε δεν είναι κάτι τόσο εύκολο και απλό.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα