Αίθουσα «Ιωάννης Ξενάκης»

Αίθουσα «Ιωάννης Ξενάκης»

Gazzetta team
Αίθουσα «Ιωάννης Ξενάκης»

bet365

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα νέα της υπερσύγχρονα γραφεία της με την αίθουσα συνεντεύξεων να παίρνει το όνομα Ιωάννης Ξενάκης ως φόρο τιμής στον δημοσιογράφο που απροσδόκητα έφυγε πέρυσι από την ζωή.

Στην ΑΕΚ δεν ξεχνάνε τους ανθρώπους που το όνομά τους έχει συνδεθεί με τον σύλλογο. Ένας από αυτούς ήταν και ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ της ομάδας, Γιάννης Ξενάκης, ο οποίος έφυγε από την ζωή πρόωρα τον περασμένο Αύγουστο στα 51 του χρόνια.

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ το όνομα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου δόθηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων του πέμπτου ορόφου ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε γνωστό στους δημοσιογράφους ότι η αίθουσα συνεντεύξεων του πέμπτου ορόφου θα φέρει την ονομασία «Ιωάννης Ξενάκης». Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής της οικογένειας της ΑΕΚ στη μνήμη του δημοσιογράφου που έφυγε από κοντά μας πρόωρα και άδικα τον περασμένο Αύγουστο στα 51 του χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα