Βήμα... Τελικού στο Ετιχαντ!

Gazzetta team
Βήμα... Τελικού στο Ετιχαντ!

bet365

Σίτι vs Ρεάλ για το πρώτο βήμα! Η εμπειρία της Ρεάλ, ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων και τα... κλειδιά του ματς, Ρονάλντο, Αγουέρο!

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ σε ένα μεγάλο ραντεβού! Ποια ομάδα θα κάνει το πρώτο βήμα για τον τελικό του Champions League; Πρώτος ημιτελικός στη διοργάνωσης αυτός για τη Σίτι, 27ος για την Ρεάλ! Αυτή είναι η 6η διαδοχική παρουσία σε ημιτελικά για τη Βασίλισσα που δεν πήρε διπλό ούτε σε μια από τις πέντε προηγούμενες εμφανίσεις σε αυτή την φάση (0-1-4)! Στο 2.95 προσφέρεται ο άσος από τη Sportingbet.gr, στο 3.50 η ισοπαλία, αλλά και στο 2.37 το διπλό! Οι Μαδριλένοι μετρούν τέσσερα under 2.5 στις πέντε φετινές τους εξόδους και όλα επιβεβαίωσαν το No Goal. Σε απόδοση 2,10 τιμάται το ενδεχόμενο να μην μπουν περισσότερα από τρία γκολ, ενώ στο 2,38 βρίσκεται το στοίχημα να σκοράρει μία ή καμία ομάδα στο παιχνίδι!

Αυτή θα είναι η 3η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σίτι και τη Ρεάλ, που είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και τη σεζόν 2012-13 στην φάση ομίλων του Champions League, με την Ρεάλ να κερδίζει στην Μαδρίτη, και να αποσπά ισοπαλία στο Μάντσεστερ. Οι Πολίτες έχουν υποδεχθεί επτά φορές ισπανική ομάδα και μετρούν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες (και οι δύο από την Μπαρτσελόνα). Ο Πελεγκρίνι έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές τον Κριστιάνο και κατάφερε να τον εξουδετερώσει! Να σκοράρει ο Πορτογάλος σταρ βρίσκεται στο 1.80! Ο Αγουέρο έχει 8 γκολ στα 10 τελευταία ματς στο Ετιχαντ και να ανοίξει το σκορ τιμάται στο 5.00!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα