Ολυμπιακός: Στα Γιάννενα 15 χρόνια μετά...

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Στα Γιάννενα 15 χρόνια μετά...

bet365

Η κούπα, οι τελικοί και το αγέννητα παιδιά. Η ιστορία που θέλει να επαναλάβει στην Ήπειρο η Κ-15 του Ολυμπιακού.

Το θέμα που ανέδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

Όταν το 2001 ο Ολυμπιακός κατακτούσε μαθηματικά στα Γιάννινα το Πρωτάθλημα Α' Εθνικής "σκορπίζοντας" με 5-1 τον ΠΑΣ τα παιδιά που θα παίξουν την Μεγάλη Τρίτη(16:30) στον Τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-15 κόντρα στον ΠΑΟΚ έβλεπαν... το πρώτο φως της ζωής. Οι Παίδες του Ολυμπιακού που έχουν γεννηθεί το2001 ευελπιστούν 15 χρόνια μετά να πάρουν και εκείνοι Πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα Γιάννινα.

Από εκείνη την μεγάλη ομάδα του 2001 σήμερα στον Ολυμπιακό είναι ως Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος που δεν χάνει αγώνα και της Κ-15 αλλά και ως σκάουτερ της Ακαδημίας ο κ. Γιώργος Αμανατίδης που είναι "δίπλα" στην ομάδα στα Γιάννινα!

Το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες" ανοίγουν τις πύλες τους για να υποδεχτούν 32 ποδοσφαιριστές που θέλουν το τρόπαιο. Η ιστορία θα "γράψει" έναν Πρωταθλητή. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει πως εκείνοι θα "γράψουν" ιστορία. Οι ομάδες δεν έχουν πια μυστικά. Μόλις σφυρίξει ο διαιτητής μετράει η "ψυχή", η προσωπικότητα και το θάρρος.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν "συναντηθεί" και σ' άλλους τελικούς Super League. Στην κατηγορία Κ-15 ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Τελικό του 2014 στο Αγρίνιο αλλά το 2015 στα Χανιά ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον Τελικό. Ο σκόρερ του 2014 Γιώργος Ξενιτίδης είναι σήμερα αρχηγός στην Κ-17 του Ολυμπιακού και θα διεκδικήσει και το Πρωτάθλημα Κ-17 σε λίγες ημέρες στο Περιστέρι.

Οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί και σε Τελικούς Κ-17. Το 2010 στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Ολυμπιακός κερδίζει τον ΠΑΟΚ και κατακτά το 1ο τρόπαιο της ιστορίας του σ' αυτή την κατηγορία. Ένας εκ των δυο σκόρερ ήταν ο Μπάμπης Λυκογιάννης ο οποίος υπέγραψε αργότερα επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, κατέκτησε Πρωτάθλημα Super League και αγωνίστηκε και στο Europa League.

To 2013 o Ολυμπιακός χάνει από τον ΠΑΟΚ στον Τελικό της Ξάνθης ενώ το 2015 στο Αγρίνιο με γκολ του Κώστα Χρήστου, που είναι πλέον μέλος της ομάδας Νέων, η ομάδα μας κατακτά το Πρωτάθλημα στο Αγρίνιο.

Η ιστορία θα γράψει το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης τον Πρωταθλητή Super League K-15 της περιόδου 2015-16.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα