Η επιστροφή Μπελεβώνη και οι αποδεσμεύσεις

Gazzetta team
Η επιστροφή Μπελεβώνη και οι αποδεσμεύσεις

bet365

Ο διευθύνων σύμβουλος των «καναρινιών» επιστρέφει Μεγάλη Τετάρτη στο Αγρίνιο και η συζήτηση για τα μεταγραφικά θα... ανάψει με τις αποδεσμεύσεις να είναι το πρώτο που θα συζητηθεί.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε μπει όχι απλά στο καλοκαίρι, αλλά ούτε καν στον Μάη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στον Παναιτωλικό δεν συνεχίζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Στα... καναρίνια δεν σταματάνε τα ταξίδια αναζητώντας τους παίκτες που θα μπορέσουν να φέρουν την ομάδα πιο κοντά στον στόχο της Ευρώπης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης βρέθηκε στην Αργεντινή και παρακολούθησε πολλά παιχνίδια και παίκτες και από Τετάρτη επιστρέφει στο Αγρίνιο, προκειμένου να μιλήσει με τον Γιάννη Ματζουράκη. Αρχικά η συζήτηση θα έχει να κάνει με τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Λογικό από την στιγμή που θα υπάρξουν μεταγραφές, να υπάρξουν και αποδεσμεύσεις ή μη ανανεώσεις. Η συζήτηση των δύο ανδρών λογικά θα γίνει Μεγάλη Τετάρτη, αν και λόγω Πάσχα μπορεί να μεταφερθεί για μετά τις γιορτές. Μόλις αποφασιστεί ποιοι δεν θα παραμείνουν στην ομάδα, το βάρος θα πέσει στις μεταγραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα