Zιντάν: «Όπως όταν πήραμε το δέκατο!»

Gazzetta team
Zιντάν: «Όπως όταν πήραμε το δέκατο!»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε πριν τον πρώτο ημιτελικό με τη Σίτι, αναφέρθηκε στους Κριστιάνο και Μπενζεμά και τόνισε ότι... βλέπει τη Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρωμένη όπως όταν σήκωσε τη δέκατη Κούπα το 2014!

«Πρόθεσή μας είναι να παίξουμε αύριο, ωστόσο μένει μια προπόνηση και θα δούμε. Αυτή τη στιγμή είναι σε τέλεια κατάσταση, έχουν επανέλθει με τρομερό τρόπο και νομίζω είναι στο 100%. Πρόθεση είναι να παίξουν», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Φτάνουμε σε μια καλή στιγμή της σεζόν. Η στιγμή είναι καλή. Δεν πρόκειται να πω ότι η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι να βάλουμε γκολ και να μην δεχθούμε. Η σειρά είναι στο 50-50, ωστόσο δική μας φιλοσοφία είναι πάντα να μπαίνουμε στο γήπεδο και να προσπαθούμε να νικήσουμε. Σε έναν ημιτελικό πρέπει να δίνεις το 150%. Έχουμε ένα τέτοιο ματς και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ζιζού για το ματς με τη Σίτι.

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League θέλει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Σε απόδοση 2.45 στην Casino Rio Bet η νίκη των Μαδριλένων στην Αγγλία.

Όσον αφορά τις αναμνήσεις από το δέκατο είπε: «Ναι, είναι ξεκάθαρο ότι οι ποδοσφαιριστές είναι συγκεντρωμένοι. Το 2014 το περιβάλλον ήταν το ίδιο. Βλέπω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι συγκεντρωμένοι σε μια σημαντική πρόκληση. Παράλληλα όμως ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα και το είδαμε με τη Βόλφσμπουργκ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά».

Ο Γάλλος πρόσθεσε: «Για εμάς είναι τιμή να είμαστε στα ημιτελικά. Αυτός ο σύλλογος έχει μια ιστορία πολύ μεγάλη και σημαντική. Ξέρουμε την εικόνα μας που πρέπει να μεταδώσουμε στον κόσμο. Το να είσαι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Champions League σε κάνει περήφανο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα