Στην Ιταλία ο Λουτσέσκου

Gazzetta team
Στην Ιταλία ο Λουτσέσκου

bet365

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έλαβε και αποδέχτηκε την πρόσκληση από τον προπονητή της Σασουόλο, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, να παρακολουθήσει προπονήσεις της ομάδας.

Χωρίς τον Ραζβάν Λουτσέσκου διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Ξάνθης. Ο Ρουμάνος τεχνικός αποδέχτηκε την πρόσκληση από τον ομόλογό του στη Σασουόλο, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, να παρακολουθήσει προπονήσεις της ιταλικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση της Serie A.

Έτσι, μετέβη στην Ιταλία, ώστε να δει πώς δουλεύει ένας σύλλογος που τη σεζόν 2012-2013 κέρδισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, όπου παρέμεινε για τρεις σεζόν και θα συνεχίσει για τέταρτη. Από εκεί και πέρα, οι Μπέρτος, Λισγάρας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Μεγάλης Δευτέρας (25/4) όντας οι μοναδικοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα