ΠΑΟΚ: Ώρα για κούπα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ώρα για κούπα

bet365

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (26/7) στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία Κ15, με τον προπονητή της ομάδας Αλέξη Αλεξιάδη να δηλώνει πως δεν φοβίζει ο τελικός τους παίκτες του.

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία Κ15 θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ την Μ. Τρίτη (26/4) στους Ζωσιμάδες απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτός είναι ο τρίτος τελικός της Super League στην κατηγορία Κ15. Και οι τρεις ήταν υπόθεση του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Τη σεζόν 2013-14 στο Αγρίνιο, κέρδισε ο Ολυμπιακός και την περασμένη σεζόν στα Χανιά το πρωτάθλημα κατέκτησε ο ΠΑΟΚ.

«Ούτε μας φοβίζει, ούτε μας αγχώνει, απλώς ελπίζουμε να είμαστε υγιείς και να αποδώσουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε, τον καλύτερο μας εαυτό», όπως τονίζει ο προπονητής του Δικεφάλου, Αλέξης Αλεξιάδης. «Ούτως ή άλλως, για εμάς η σεζόν κρίνεται επιτυχημένη, ειδικά από τη στιγμή που σταθήκαμε στο τόσο υψηλό επίπεδο του τουρνουά We Love Football. Είμαι υπερήφανος κι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου, πιστεύω ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και ότι θα ακολουθήσουν με επιτυχία το επόμενο βήμα που είναι η μετάβασή τους στην Κ17», ανέφερε ο τεχνικός του Δικεφάλου.

O ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρωτιά στον β΄ όμιλο της Super League αρκετές αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με ένα εντυπωσιακό 18 στα 18 και 22 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ηρακλή. Οι παίκτες των Αλέξη Αλεξιάδη και Γιάννη Αμπατζίδη πέτυχαν 56 γκολ και δέχθηκαν μόνον έξι. Τερμάτισαν στο πρωτάθλημα με 54 βαθμούς, έναντι 32 του δεύτερου Ηρακλή.

Οι ομάδες που απαρτίζουν το β’ όμιλο της κατηγορίας είναι: ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Ξάνθη, Βέροια, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα. Τον α’ όμιλο απαρτίζουν οι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Πλατανιάς. Στον α’ όμιλο ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρωτιά, καθώς επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ και έφτασε στους 41 βαθμούς, έναντι 40 του Παναθηναϊκού.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Tαλιχμανίδης Χρήστος, Μπαταλαμάς Αθανάσιος, Καζουλίδης Ηλίας, Βουτσάς Χρήστος, Κόνιος Ραφαήλ, Μουτζούρης Αγγελος, Παπαβασιλείου Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Τάχατος Ευστάθιος, Γκουτζιουρίδης Θεόδωρος, Σαπρανίδης Νικόλαος, Σαμέτ Αχμέτ, Καλφούτζος Δημήτριος, Μαχαιρίδης Χρήστος, Ατματζίδης Σπυρίδων, Κούλαλης Γεώργιος-Μιχαήλ, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Ξυφιλίνος Δημήτριος, Πουρναράς Θεόδωρος, Βρακάς Γεώργιος, Θεοδωρίδης Δημήτριος, Προβατίδης Ανέστης, Μπαταλαμάς Αναστάσιος, Βαρσαμίδης Στέφανος, Γεωργιάδης Ζάχος, Γρόσδης Βασίλειος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από το PAOK TV.

 

Τελευταία Νέα