Ζιλμπέρτο: «Να είμαι έτοιμος ως αθλητικός διευθυντής»

Ζιλμπέρτο: «Να είμαι έτοιμος ως αθλητικός διευθυντής»

Gazzetta team
Ζιλμπέρτο: «Να είμαι έτοιμος ως αθλητικός διευθυντής»

bet365

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε για την ζωή μετά το ποδόσφαιρο και την προετοιμασία του για τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού που βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση των «πρασίνων» για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή, δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του: «Αποφάσισα να αποσυρθώ την προηγούμενη σεζόν. Περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και ψάχνω επαγγελματικές ευκαιρίες. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο και ψάχνω έναν τρόπο να εμπλακώ. Κάνω μαθήματα general management για να προετοιμαστώ. Θέλω να είμαι προετοιμασμένος αν μία ημέρα αποφασίσω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο ως αθλητικός διευθυντής ή σε άλλο ρόλο».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Άρσεναλ, τονίζοντας πως δεν έχει πρόταση για πόστο στους «κανονιέρηδες» αλλά θα ήταν μία προοπτική που θα εξέταζε σοβαρά λόγω της αγάπης του για τον σύλλογο του Λονδίνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα