Ο πλανήτης καρφωμένος στη Μαδρίτη!

Gazzetta team
Ο πλανήτης καρφωμένος στη Μαδρίτη!

bet365

Από τον τελικό του 1974 για τον... τελικό του 2016! Ατλέτικο vs Μπάγερν έπειτα από 40 χρόνια και ο ΟΤΕ ΤV σας προσφέρει ένα τεράστιο ραντεβού!

Η Ατλέτικο του Σιμεόνε στα ημιτελικά για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια, απέναντι στη Μπάγερν, που θα δώσει το παρών πέμπτη διαδοχική φορά! Οι Ροχιμπλάνκος στην 5η τους παρουσία στη συγκεκριμένη φάση μετρούν δυο προκρίσεις, αλλά και δυο αποκλεισμούς! Αλλωστε, οι δυο τους περίμεναν… 40 χρόνια να τα πουν ξανά, αφού η τελευταία τους μάχη… χάνεται το 1974, στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, χρειάστηκε και επαναληπτικός.

Το πρώτο ματς δεν ανέδειξε νικητή (1-1), με την Μπάγερν να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό της παράτασης! Δύο ημέρες αργότερα, διεξήχθη ο επαναληπτικός όπου η Μπάγερν επικράτησε άνετα 4-0! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια αποκλειστικά στο ΟΤΕ 1HD (21.45)

Στη Μαδρίτη, οι «ροχιμπλάνκος» στήνουν ενέδρα στους Βαυαρούς! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Τα δύο τελευταία χρόνια οι Βαυαροί βρίσκουν απέναντι τους ισπανική ομάδα στα ημιτελικά και μάλιστα έχουν ηττηθεί και τις δύο φορές εκτός έδρας! Υπάρχουν και …θετικά για τη Μπάγερν, καθώς έχει αντιμετωπίσει δέκα φορές ισπανικές ομάδες σε ημιτελική φάση και μετρά επτά νίκες!

Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας δεν θα ταξιδέψουν Ρόμπεν και Μπαντστούμπερ. Οι Μαδριλένοι δεν ξεχνούν το… 1974 και ο Αουγκούστο τονίζει: «Θα ήταν υποκριτικό να αρνηθούμε πως δεν θα παλέψουμε για να πάρουμε το καλύτερο... Η πραγματικότητα είναι πως πρόκειται για ένα rematch του 1974».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα