Προς παραμονή στην Αλ Χιλάλ ο Δώνης

Gazzetta team
Προς παραμονή στην Αλ Χιλάλ ο Δώνης

bet365

Στην Αλ Χιλάλ θα μείνει ο Δώνης μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς το Δ.Σ. της αποφάσισε να μην προχωρήσει σε λύση της συνεργασίας μετά την απώλεια του πρωταθλήματος. Αρκετές προτάσεις για τον Έλληνα τεχνικό.
Μπορεί οι σχέσεις του με τον επιθετικό, Αλ Σαμράνι, να μην είναι οι καλύτερες αλλά και να έχασε και το πρωτάθλημα όμως συνεχίζει στην Αλ Χιλάλ. Ο λόγος για τον Γιώργο Δώνη.
Μετά την ήττα από την Αλ Αχλί το διοικητικό συμβούλιο εξέτασε όλα τα πιθανά σενάρια για το μέλλον του Δώνη και τελικά, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας, αποφάσισαν να μην λύσουν τη συνεργασία τους με τον Έλληνα τεχνικό και να πορευτούν μαζί του μέχρι την λήξη της περιόδου.
Άλλωστε, η Αλ Χιλάλ βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions Cup που αντιμετωπίζει και πάλι την Αλ Αχλί και ενώ διεκδικεί και την πρόκρισή της από τον όμιλο του Ασιατικού Champions League. Ο Δώνης πάντως έχει και αρκετές προτάσεις για τη νέα χρονιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα