«Xείμαρρος» Πογιέτ στη Sun!

«Xείμαρρος» Πογιέτ στη Sun!

Gazzetta team
«Xείμαρρος» Πογιέτ στη Sun!

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε πως η Ένωση δεν του έκανε πρόταση για να μείνει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περιμένει άλλο.

Τη δική του εκδοχή για το «διαζύγιό» του με την ΑΕΚ έδωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, μιλώντας στην εφημερίδα Sun. Ο Ουρουγουανός τόνισε πως «Η ΑΕΚ δεν μου έκανε πρόταση, περίμενα αρκετό καιρό και είχα προτεραιότητα να μείνω, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο», ενώ πρόσθεσε πως λειτούργησε όπως είχε κάνει ο Κλοπ στην Ντόρτμουντ και ο Γκουαρντιόλα στη Μπάγερν, ενημερώνοντας δηλαδή πριν το τέλος του πρωταθλήματος πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούσαν να τον περιμένουν.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μπάτζετ της Ένωσης, τονίζοντας πως «είχε 4 εκατομμύρια μπάτζετ, τρεις-τέσσερις φορές μικρότερο από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που τερμάτισαν πιο πίσω». «Ήταν δικαίωμά τους να μην μου κάνουν πρόταση, αλλά και δικό μου να αποφασίσω για το μέλλον μου», πρόσθεσε, και τόνισε ότι θα θα ήθελε να επιστρέψει Αγγλία ή να δουλέψει στην Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα