Βερόνα - Μίλαν 2-1

Gazzetta team
Βερόνα - Μίλαν 2-1

bet365

Η αλλαγή προπονητή μάλλον έκανε κακό στους Ροσονέρι, οι οποίοι έχασαν από την τελευταία Βερόνα (2-1) και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Λίγες μέρες αφότου... ζευγάρωσε τις ισοπαλίες με την νεοφώτιστη Κάρπι, η Μίλαν ζευγάρωσε και τα παιχνίδια (μετά το 1-1 του San Siro) χωρίς νίκη απέναντι στην υποβιβασμένη Ελλάς. Η ομάδα του Κριστιάν Μπρόκι προηγήθηκε με τον Μενέζ αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Πατσίνι και στο 95' ο Σιλιγκάρντι με μαγικό φάουλ την υποχρέωσε σε ήττα στο Bentegodi. Ετσι, η Σασουόλο πλησίασε στο -1 και οι Μιλανέζοι δεν είναι σίγουροι ούτε για την 6η θέση...

Είναι προφανές ότι κανείς δεν περιμένει από τους Ροσονέρι να μεταμορφωθούν ξαφνικά και να κρύβουν την μπάλα αλλά δεν αναμενόταν και το να παρουσιάζουν εικόνα αποσύνθεσης... Σε ένα άρρωστο κλαμπ, όμως, μάλλον δεν είναι απίθανο τελικά το να δυσκολεύεται η ομάδα να κάνει ακόμη και τα ελάχιστα. Να νικάει, δηλαδή, την τελευταία της βαθμολογίας και να νιώθει σίγουρη έστω για το Europa League. Η Μίλαν, που απειλήθηκε για πρώτη φορά στο 8' με τον Πατσίνι αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε, κατάφερε να προηγηθεί στο 21' με την κοντινή προσπάθεια του Μενέζ μετά το σουτ του Χόντα και την αντίδραση του Γκολίνι (0-1). Λίγα λεπτά μετά ο Γάλλος είχε ευκαιρία για δεύτερο γκολ αλλά ο πορτιέρε απέκρουσε, στο 34' ο Ντε Σίλιο αναγκάστηκε να αποχωρήσει έχοντας άσχημο τραυματισμό στο μάγουλο και το αυτί και το πρώτο μέρος έκλεισε με την απόκρουση του Ντοναρούμα στον Πατσίνι στο 35'.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Μίλαν που φιλοξενεί την Φροζινόνε στο «Σαν Σίρο». Σε απόδοση 1.75 στην Novibet η νίκη των «ροσονέρι» από το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η Βερόνα προσπάθησε ξανά για την ισοφάριση αλλά ο Σιλιγκάρντι στο 49' δεν τελείωσε σωστά την αντεπίθεση και στο 68' ο Πιζάνο απομάκρυνε στο κοντινό σουτ του Μενέζ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο ρέφερι έδειξε πέναλτι για χέρι του Ρομανιόλι (έτσι όπως έγινε, δεν υπάρχει πέναλτι) και ο Πατσίνι από τα 11 βήματα έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν άμεσα, στο 74', στο δεύτερο γκολ αλλά ο Ντοναρούμα σταμάτησε τους Πατσίνι και Γκόμες, όπως έκανε και στο 88' σε προσπάθεια του Ρόμουλο και κυρίως στο 90' καθώς ο Χουανίτο Γκόμες ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το 2-1. Τελικά το πανηγύρισε στο 95' ο Σιλιγκάρντι με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ, κάνοντας ακόμη πιο άρρωστο το κλίμα γύρω από την Μίλαν...

 

SERIE A Τελευταία Νέα