Όλοι μέσα για την ανατροπή στον Ατρόμητο!

Όλοι μέσα για την ανατροπή στον Ατρόμητο!

Πανέτοιμος για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ είναι ο Ατρόμητο, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Όλοι μέσα για την ανατροπή στον Ατρόμητο!

Πλήρης θα παραταχθεί απέναντι στην ΑΕΚ ο Ατρόμητος την Μ. Τρίτη στο Περιστέρι. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είναι αποφασισμένη να αφήσει και την ψυχή της στον αγωνιστικό χώρο ώστε να ανατρέψει το 1-0 του ΟΑΚΑ και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Στα θετικά για τον Έλληνα τεχνικό, το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Έτσι, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το γνωστό πλέον 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάρκας, στα αριστερά της άμυνας ο Μπίτολο, στα δεξιά ο Κιβρακίδης και στα στόπερ οι Φυτανίδης, Λαζαρίδης. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Κεϊτά, με τον Ούμπιντες λίγο πιο μπροστά του. Ο Μπρίτο θα είναι δεκάρι, με τον Ματέι δεξιά και τους Στόιτσεφ και Σουμπίνιο να διεκδικούν την θέση στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Λε Ταλέκ.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Γροντής, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Μπίτολο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ματέι, Στόϊτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο, Κεϊτά, Σουμπίνιο.

Best of internet