Μπέιλ: «Ποτέ δεν έχει υπάρξει πρόβλημα με τον Κριστιάνο»

Μπέιλ: «Ποτέ δεν έχει υπάρξει πρόβλημα με τον Κριστιάνο»

Gazzetta team
Μπέιλ: «Ποτέ δεν έχει υπάρξει πρόβλημα με τον Κριστιάνο»

bet365

Ακόμα και τις στιγμές που μπορεί να υψώθηκαν οι τόνοι σε κάποιο από τα παιχνίδια της Ρεάλ, ο Γκάρεθ Μπέιλ τις δικαιολόγησε και υποστήριξε ότι ουδέποτε έχει υπάρχει κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ουαλός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε συνέντευξη στους «Times» και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πορτογάλο στην ομάδα, αλλά και τις στιγμές που όπως έχει φανεί κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων της ομάδας, έχει γίνει μια λάθος επιλογή και κάποιος από τους δύο δείχνει ενοχλημένος...

«Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μεταξύ μας. Ίσα – ίσα που από την πρώτη στιγμή, ο Κριστιάνο επειδή ξέρει αγγλικά με είχε βοηθήσει να προσαρμοστώ. Δεν έχει τεθεί ποτέ αρνητικό ζήτημα για τη συνεργασία μας.

Ακόμα κι αυτό που μπορεί να βλέπετε εσείς απ' έξω, όταν γίνεται μια λάθος επιλογή σε κάποια φάση ενός παιχνιδιού, δεν είναι κάτι... Ο Κριστιάνο είναι παθιασμένος κάθε στιγμή που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και θέλει πάντοτε να κερδίζει» ήταν το σχόλιο του Μπέιλ, που μίλησε και για τον πρώτο ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, το βράδυ της Τρίτης:

«Έχουν παίκτες ποιότητας όπως είναι οι Ντε Μπρόινε, Σίλβα και Αγουέρο... Δεν θα βρίσκονταν στα ημιτελικά αν δεν είχαν καλή ομάδα κι αν δεν το άξιζαν. Εμείς είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε πόσο δυνατή ομάδα είμαστε και τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε. Μακάρι να τους δημιουργήσουμε εμείς περισσότερα προβλήματα απ' ότι θα προκαλέσουν εκείνοι σ' εμάς».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα