ΠΑΟΚ: Και ο Μιγκέλ Μπεντόγια στη λίστα

ΠΑΟΚ: Και ο Μιγκέλ Μπεντόγια στη λίστα

ΠΑΟΚ: Και ο Μιγκέλ Μπεντόγια στη λίστα

Δεν είναι μόνον ο Βραζιλιάνος Μαρσελίνιο της Λουντογκόρετς, που οι Βούλγαροι «στέλνουν» στην Τούμπα. Προσθέστε και τον Μιγκέλ Μπεντόγια. 

Μετά τα όσα αναγράφονται γύρω από το «δεκάρι» της Λουντογκόρετς, ήρθε να προστεθεί και ένα ακόμη όνομα, αυτό του Μιγκέλ Μπεντόγια της Λέφσκι Σόφιας.
Αυτή τη φορά γίνεται αναφορά για παρουσία τριών απεσταλμένων του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι Λέφσκι – Λουντογκόρετς, μόνο που εκτός από τον Μαρσελίνιο της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον και για τον 30χρονο Ισπανό άσο της ομάδας από την Σόφια.

Το συμβόλαιο του Μπεντόγια με τη Λέφσκι ολοκληρώνεται σε έναν μήνα, ο μάνατζερ του είναι στη Σόφια για διαπραγματεύσεις, ενώ η σύζυγος του ακραίου μεσοεπιθετικού πιέζει για να φύγουν από τη Βουλγαρία.

Πάντως, οι Βούλγαροι γράφουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει να αποκτήσει κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή της Λέφσκι, όπως ο Βάντερσον, ο Κεσερού ή ο Ναθάνιελ.

Ο Μιγκέλ Μπεντόγια μετά από μια καριέρα σε Χετάφε Β’ και Νουμάνθια βρέθηκε το 2014 στη Σόφια και στη Λέφσκι, όπου σε 54 αγώνες μετράει 11 γκολ.

Best of internet