ΠΑΟΚ για Μαρσελίνιο (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ για Μαρσελίνιο (vid)

bet365

Μέρα με την ημέρα αυξάνονται και πληθύνονται τα δημοσιεύματα γύρω από παίκτες που κοιτάει ο ΠΑΟΚ. Τελευταίο όνομα: ο Βραζιλιάνος Μαρσελίνιο.

Το «δεκάρι» της Λουντογκόρετς είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν βουλγαρικά δημοσιεύματα, επισημαίνοντας μάλιστα την πιθανότητα να αγωνιστεί δίπλα στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ανθρωποι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και παρακολούθησαν από κοντά τον 32χρονο Βραζιλιάνο –με βουλγαρική υπηκοότητα- μεσοεπιθετικό στο πρόσφατο ντέρμπι με την Λέφσκι, όπου αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά.

Πάντως, όπως αναφέρεται έχει συμβόλαιο έως το 2018 και πολύ δύσκολα η ομάδα του θα μπει στη διαδικασία πώλησής του.

Ποιος είναι ο Μαρσελίνιο

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα μικρά τμήματα της Σάο Πάολο, χωρίς να μπορέσει να φτάσει στην πρώτη ομάδα. Από το 2005 μέχρι το 2008 περιπλανήθηκε σε αρκετές ομάδες της Βραζιλίας μέχρι να πάρει το δρόμο για το Ντουμπάι και την Αλ Νασρ. Επέστρεψε στην πατρίδα του και την Μπραγκαντίνο, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ενώ από το 2011 ανήκει στην Λουντογκόρετς.

Στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στη Βουλγαρία έχει αγωνιστεί σε 180 αγώνες με τη Λουντογκόρετς και έχει πετύχει 53 γκολ. Φέτος αγωνίστηκε σε 31 ματς σκοράροντας 9 φορές.

Απέκτησε την βουλγαρική υπηκοότητα τον Ιανουάριο του 2013 και στις 7 Μαρτίου 2016 έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Βουλγαρίας στον αγώνα εναντίον της Πορτογαλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα