Η Γιουβέντους του... 73 στα 75!

Η Γιουβέντους του... 73 στα 75!

Gazzetta team
Η Γιουβέντους του... 73 στα 75!

bet365

Η εξασφάλιση του φετινού τίτλου στη Serie A σχεδόν και ... μαθηματικά μετά το 2-1 επί της Φιορεντίνα, έρχεται για τη Γιουβέντους έπειτα από τρομερές επιδόσεις τις οποίες έχει καταγράψει από τον περασμένο Οκτώβριο!

Η «Γηραιά Κυρία», πέρασε και από την έδρα της Φιορεντίνα με το τελικό 2-1 το βράδυ της Κυριακής, σε μια νίκη την οποία πανηγύρισαν έξαλλα οι ποδοσφαιριστές της, από τη στιγμή που είναι κάτι ... παραπάνω από πιθανό να τους εξασφαλίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο.

Αν και απομένει να παίξει σήμερα η Νάπολι απέναντι στη Ρόμα, με τη διαφορά να βρίσκεται στους 12 βαθμούς τρία παιχνίδια (τέσσερα για τους «παρτενοπέι) πριν από το φινάλε, στη Γιουβέντους πανηγυρίζουν για τη διαφαινόμενη στέψη και η αλήθεια είναι ότι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να φτάσουν στην επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, από τα τέλη του περασμένου Οκτώβρη (31/10), η ομάδα του Αλέγκρι έχει συγκεντρώσει 73 βαθμούς από τους 75 που διεκδίκησε, με 24 νίκες και μια ισοπαλία (0-0 στην έδρα της Μπολόνια), για να δείξει πως τελικά δεν υπήρχε αντίπαλος να την κοντράρει φέτος!

 

SERIE A Τελευταία Νέα