Φρανκφούρτη - Μάιντς 2-1

Gazzetta team
Φρανκφούρτη - Μάιντς 2-1

bet365

Αν και βρέθηκε να χάνει από νωρίς η Φρανκφούρτη γύρισε το τοπικό ντέρμπι με την Μάιντς (2-1) και συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή.

Η Αϊντραχτ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών μετά τη νίκη σε βάρος της Μάιντς και πλέον βρίσκεται στο -1 από τη θέση των playouts (Βέρντερ) και το -3 από την 17η θέση και την παραμονή (Στουτγκάρδη). Οι γηπεδούχοι μάχονταν για την παραμονή και οι φιλοξενούμενοι για την είσοδο στην 4άδα και το ματς ξεκίνησε με ρυθμό με αμφότερες της ομάδες να θέλουν ένα γρήγορο γκολ. Αυτή που το πέτυχε ήταν ο Μάιντς όταν στο 18’ ο Ντάνιελ Μπροζίνσκι σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 0-1. Η Φρανκφούρτη κατάφερε όμως να πετύχει την ισοφάριση πριν έρθει το ημίχρονο, με τον Μάρκο Ρους να εκμεταλλεύεται το blackout στην άμυνα των φιλοξενούμενων μετά την μπαλιά του Μπεν-Χατίρα στο 28’ και να κάνει το 1-1.

Στην έδρα της Ντάρμσταντ ταξιδεύει η Φρανκφούρτη. Σε απόδοση 2.95 στην Mybet η νίκη της Αϊντραχτ.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλά πράγματα να προσφέρει και η εικόνα ήταν η ίδια και στην επανάληψη. Οι ευκαιρίες ήταν ένα είδος προς εξαφάνιση, με τον Μπεν-Χατίρα να έχει μια από αυτές για την Αϊντραχτ ενώ ο Γιον Κόρδοβα της Μάιντς έχασε στο τετ-α-τετ με τον Λούκας Χραντέσκι. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς έψαξε περισσότερο τη νίκη και ο Σεφέροβιτς ανάγκασε τον Κάριους σε εντυπωσιακή επέμβαση, όμως ο keeper της Μάιντς δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 84’ όταν ο Μπεν-Χατίρα βρήκε χώρο και η προσπάθειά του κόντραρε για να πάει στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα