ΠΑΟΚ και στο… Ισραήλ!

ΠΑΟΚ και στο… Ισραήλ!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ και στο… Ισραήλ!

bet365

Η Millya Academy από τη Ναζαρέτ φέρει το όνομα του ΠΑΟΚ και από το καλοκαίρι του 2015 έχει ενταχθεί στο δίκτυο των ακαδημιών του Δικεφάλου

Από τον Ιούνιο του 2015 η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπά και στο Ισραήλ. Η PAOK Millya Academy, σε συνεργασία με το PAOK Academy, διδάσκει τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά και τις αξίες του Συλλόγου μας σε επίδοξους νεαρούς αθλητές. Αφού λοιπόν τα παιδιά αυτά έχουν μάθει τα πάντα για τον Δικέφαλο, έφτασε η ώρα να βρεθούν και στο γήπεδο της Τούμπας.

Στο φετινό τουρνουά ακαδημιών Παναγιώτης Κατσούρης, το οποίο διεξάγεται για όγδοη συνεχή χρονιά από το PAOK Academy, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά και η PAOK Millya Academy, μέλος του δικτύου PAOK Football Prints. Η εν λόγω ακαδημία διδάσκει το ποδόσφαιρο σε παιδιά που ζουν και στις δύο γειτονικές κωμοπόλεις, κοντά στη Ναζαρέτ, που ουσιαστικά συγκροτούν την μοναδική κατά 100% χριστιανική πόλη στο Ισραήλ.

Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε και φυσικά, έπειτα από απαίτηση των παιδιών και παρά την κούραση, δε θα μπορούσε να μην κάνει μια στάση στην Τούμπα, την έδρα του Δικεφάλου.

Οι νεαροί αθλητές μαζί με τους συνοδούς τους ξεναγήθηκαν στους χώρους της Τούμπας και άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τους διηγούνται την ιστορία του θρυλικού γηπέδου μας, ενώ έδειξαν ενημερωμένοι για την επικαιρότητα της ομάδας μας.

Πηγή: paokfc.gr

 

Τελευταία Νέα