Αφιέρωμα από ιταλικό μέσο ενημέρωσης στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Αφιέρωμα από ιταλικό μέσο ενημέρωσης στον Πανιώνιο

bet365

Ιταλική ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα στον Πανιώνιο για την εκπληκτική πορεία και την έξοδο στην Ευρώπη χαρακτηρίζοντας τους «κυανέρυθρους» ως το ποδοσφαιρικό θαύμα της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος έκλεψε τις εντυπώσεις στη φετινή σεζόν, αφού έκανε εκπληκτική πορεία μέχρι και τα πλέι οφ, όπου θα συμμετάσχει κανονικά, μετά την εξασφάλιση της άδειας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, η... χάρη του πέρασε και εκτός συνόρων με την ιταλική ιστοσελίδα calcioesteronews.it να κάνει αφιέρωμα στους «κυανέρυθρους».

Το κείμενο έχει τίτλο: «Πανιώνιος, το ποδοσφαιρικό θαύμα της Νέας Σμύρνης», ενώ κάνει λόγο για... μεθυσμένη Νέα Σμύρνη και αναφέρεται στα κλειδιά αυτής της εξαιρετικής πορείας. Πρώτα απ' όλα, στον Τάσο Μπακασέτα, τον οποίο χαρακτηρίζει ως την πιο φρέσκια ελπίδα για τους φιλάθλους του συλλόγου και την πιο ενδιαφέρουσα προοπτική για κάθε Έλληνα φίλαθλο, ενώ τονίζει ότι οι κινήσεις του, τόσο από τα δεξιά της επίθεσης, όσο και ως επιτελικός, αρκούν για να ερμηνεύσουν στο έπακρο τον ρόλο του πλεϊμέικερ.

Ακολούθως, παίρνει σειρά ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με το εν λόγω αφιέρωμα να τονίζει ότι είναι μία φωτιά που καίει επ' αόριστον πριν παρουσιάσει το προφίλ του. Στη συνέχεια, κάνει αναφορά και στον Μαρίνο Ουζουνίδη επισημαίνοντας πως ο τεχνικός του Ιστορικού βασίστηκε στους δύο προαναφερθέντες, καθώς και στον Νίκο Καθάριο.

Τέλος, υπάρχει και βίντεο από τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ με 3-1 για την 28η αγωνιστική, η οποία «κλείδωσε» την παρουσία των «κυανέρυθρων» στα πλέι οφ, που σημαίνει έξοδος στην Ευρώπη, εφόσον ήρθε και η αδειοδότηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα