Έρχεται η καμπάνια για την νέα Λεωφόρο!

Έρχεται η καμπάνια για την νέα Λεωφόρο!

Το επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός θα επικοινωνήσει στον κόσμο του τα σχέδια για την νέα Λεωφόρο αλλά και τον τρόπο που οι οπαδοί θα μπορούν να συνεισφέρουν.

Έρχεται η καμπάνια για την νέα Λεωφόρο!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια κάνει ότι περνάει από το χέρι της για την παραμονή του συλλόγου στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου και η ανακατασκευή του γηπέδου από το καλοκαίρι και έπειτα θα βάλει... σφραγίδα στις ενέργειες του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του στο συγκεκριμένο ζωτικής σημασίας ζήτημα.

Το τελευταίο διάστημα οι συσκέψεις στην ΠΑΕ είναι συχνές και πιθανότατα μετά το Πάσχα, το «τριφύλλι» αναμένεται να επικοινωνήσει προς τον κόσμο το σχέδιο για την νέα Λεωφόρο! Αυτό θα γίνει μέσω συνέντευξης Τύπου αλλά και διαφημιστικής καμπάνιας, στην οποία θα συμμετέχουν αρκετοί επιφανείς φίλοι των «πρασίνων».

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός θέλει την οικονομική βοήθεια και από τον απλό κόσμο, ώστε τα έργα να προχωρήσουν γρήγορα. Φυσικά και πέρα από τα χρήματα που θα μπουν από τον Αλαφούζο για τα βελτιωτικά έργα, ο σύλλογος ποντάρει πολλά στους εύπορους φίλους του κλαμπ και στην διάθεση των σουιτών που θα δημιουργηθούν στα επίσημα του γηπέδου...

Best of internet