Γκλάντμπαχ - Χόφενχαϊμ 3-1

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ - Χόφενχαϊμ 3-1

bet365

Η Γκλάντμπαχ επιβλήθηκε δίκαια με 3-1 της Χόφενχαϊμ και βρίσκεται στο -1 από την 4η Χέρτα.

Εκτός έδρας μπορεί να μην είναι ικανή να σταυρώσει νίκη, όμως εντός η Γκλάντμπαχ είναι αγνώριστη προς το καλύτερο. Τα πουλάρια επιβλήθηκαν δίκαια με 3-1 της Χόφενχαϊμ και πλησίασαν την 4η Χέρτα στο -1, διατηρώντας τις ελπίδες τους για έξοδο στο Champions League ακέραιες.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και μόλις στο 7’ πήραν το προβάδισμα. Ο Βεντ πήρε την μπάλα στα αριστερά (με υποψία οφσάιντ), έκανε το γύρισμα και ο Τρόγιαν στην προσπάθειά του να διώξει, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 21’ με τον Ουτ, ενώ στο τέλος οι παίκτες του Σούμπερτ πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Χαν και έφτασαν στο 2-0 στο 45’, όταν ο Μπάουμαν απέκρουσε ασταθώς και ο Νταούντ δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς ήταν ανοιχτό στην επανάληψη, η Χόφενχαϊμ κατάφερε να μειώσει στο 54’ με τον Κράμαριτς, όμως στο 61’ ο Χαν τελείωσε τα πάντα, κάνοντας το 3-1. Αμφότερες οι ομάδες είχαν από 2-3 καλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος, όμως τίποτα δεν άλλαξε, με την Γκλάντμπαχ να φτάνει στη σημαντική νίκη και τους μπλε να μένουν στο +3 από την 16η Βέρντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα