Μαρσέιγ - Ναντ 1-1

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Ναντ 1-1

bet365

Ο Μίτσελ έφυγε, όμως η Μαρσέιγ συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Ναντ στην Μασσαλία.

Πρέπει να γυρίσουμε στον Ιανουάριο για να βρούμε την τελευταία νίκη της Μαρσέιγ (3-1 την Καέν) και στον Σεπτέμβριο, για να βρούμε την τελευταία νίκη εντός έδρας (4-1 την Μπαστιά)! Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν, οι Μασσαλοί κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου, όμως συνεχίζουν να παραπαίουν και έμειναν στο 1-1 με τη Ναντ.

Οι παίκτες του Πασί ξεκίνησαν ελπιδοφόρα, είχαν δοκάρι με τον Μπατσουάγι, όμως δεν χρειάζεται και πολύ, για να αρχίσουν να καταρρέουν. Στο 31’, λοιπόν, μετά από σέντρα του Τόμασον, ο Ενκουλού έσκυψε προ του Μανταντά και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με την… πλάτη για το 0-1! Τα καναρίνια είχαν τον έλεγχο στη συνέχεια, όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης ήρθε η ισοφάριση με τον Τοβάν στο 49’.

Όλοι περίμεναν την αντεπίθεση, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ. Στο 56’ ο Ρομάο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό φάουλ στον Μπαμού και εκείνοι που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος ήταν οι φιλοξενούμενοι. Αντριάν και Μπαμού είχαν τις καλύτερες, οι γηπεδούχοι απείλησαν ελάχιστα και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα