Άμυνα από «βυσσινί» γρανίτη!

Άμυνα από «βυσσινί» γρανίτη!

Gazzetta team
Άμυνα από «βυσσινί» γρανίτη!

bet365

Ακόμα μία νίκη για την ΑΕΛ, ακόμα ένα ματς χωρίς να δεχτεί γκολ!

Η πορεία της ΑΕΛ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τον Σάκη Τσιώλη να έχει βάλει το στίγμα του! Πέρα από την ανατροπή του κλίματος, που μετά τις μαζεμένες απώλειες, είχε... στραβώσει, ο έμπειρος τεχνικός κατάφερε να οργανώσει ιδανικά την ομάδα, προκειμένου να γίνει αποτελεσματική στο μέγιστο βαθμό. Μέγιστο κατόρθωμα, πέρα από τις 6 νίκες σε 7 ματς, το μηδέν στην άμυνα, με το «αλογάκι» να μην έχει δεχθεί γκολ από την ημέρα που ανέλαβε αυτός την ομάδα.

Μπορεί σε κάποια από τα ματς η απόδοση των «βυσσινί» να μην ήταν αυτή που θα ήθελε η κερκίδα, με αποκορύφωμα την δυσαρέσκεια που δημιουργήθηκε σε αυτή στο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Η ουσία, όμως, είναι πως το «αλογάκι» καλπάζει με τελικό προορισμό την Super League, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο κάθε δύναμη που το ρόστερ της. Η αρχή έγινε με το ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ ακολούθησαν Κισσαμικός, Αγροτικός Αστέρας, Καλλιθέα και Παναχαϊκή, που όπως η Ταξιαρχία, ηττήθηκαν με το... φτωχό πλην τίμιο 1-0. Και τέλος, πριν το χτεσινό ματς ακι το... ξέσπασμα στο ντέρμπι του Κάμπου, η «λευκή» ισοπαλία στην Κέρκυρα, στο μεγάλο ντέρμπι ανόδου.

Και τώρα... μπάλα!

Σειρά, τώρα, έχει πάρει και η βελτίωση της εικόνας μέσα στο γήπεδο, κάτι που φαίνεται να έχει ξεκινήσει ήδη, με τον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας να είναι ένα πρώτο... παράδειγμα. Μετά από σχεδόν δύο μήνες, αφότου ο Σάκης Τσιώλης ανέλαβε την ΑΕΛ, αυτή κατάφερε να βγάλει πράγματα στο γήπεδο και στο δημιουργικό κομμάτι, κάνοντας την πιο πειστική εμφάνιση μέσα στο 2016. Δεν είναι μόνο τα γκολ, άλλωστε, αλλά η γενικότερη εικόνα που δημιουργεί αισιοδοξία.

Με ορθολογική ανάπτυξη, φάσεις, δοκάρια, τρία τέρματα, η Λάρισα κατάφερε να ξεσηκώσει την κερκίδα και να την... ζεστάνει ενόψει της φιέστας που είναι όλο και πιο κοντά. Και όλα αυτά, χωρίς να χάνει ούτε λεπτό την συγκέντρωση και το αμυντικό της πλάνο, κάτι που αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα, όταν το πρώτο μέλημα είναι η ουσία και η επίτευξη του μεγάλου στόχου, η επιστροφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα