Άρεσε και ο Βενούτο στον Ντε Μπαρτόλο

Άρεσε και ο Βενούτο στον Ντε Μπαρτόλο

Gazzetta team
Άρεσε και ο Βενούτο στον Ντε Μπαρτόλο

bet365

O Άλεξ Ντε Μπαρτόλο βρέθηκε στην Αυστρία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Άλεξ Γκόργκον, ωστόσο ένας ακόμα παίκτης που ξεχώρισε από την Αούστρια ήταν και ο 21χρονος εξτρέμ Λούκας Βενούτο.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, παρακολούθησε από κοντά τη νίκη της Αούστρια Βιέννης επί τη Μάτεσμπουργκ με 9-0 και σύμφωνα με τη «Goal», πέρα από τον Άλεξ Γκόργκον, για χάρη του οποίου βρέθηκε στην Αυστρία, στη λίστα του προστέθηκε και το όνομα του Λούκας Βενούτο.

Πρόκειται για τον 21χρονο Βραζιλιάνο αριστεροπόδαρο εξτρέμ της ομάδας της Βιένης, ο οποίος μάλιστα σκόραρε κιόλας στο 87ο λεπτό του ματς. Επέστρεψε στην ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν, έχοντας πρώτα αφήσει άριστες εντυπώσεις στο 6μηνο πέρασμα του από τη Γκόρντιχ (20 αγώνες-7γκολ) και βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με την Αούστρια, έπειτα από 10 συμμετοχές.

Πάντως, ο Βενούτο δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον αυστριακό σύλλογο μέχρι και το καλοκαίρι του 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα