ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Βίτορ

ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Βίτορ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αποχώρησε ο Βίτορ

bet365

Ο Πορτογάλος αμυντικός αποχώρησε από την προπόνηση μετά από ένα χτύπημα στο μετατάρσιο. Αύριο θα ελεγχθεί ακτινολογικά για να διαπιστωθεί αν έχει κάποια ζημιά στο πόδι.

Το απρόοπτο στη σημερινή προπόνηση είχε να κάνει με τον Μιγκέλ Βίτορ , ο οποίος σε μια κόντρα δέχτηκε χτύπημα στο μετατάρσιο και αποχώρησε για να μην επιβαρύνει το πόδι του. Στον Πορτογάλο έγινε ειδική επίδεση και το πρωί της Κυριακής θα ελεγχθεί ακτινολογικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάποια ζημιά.

Τα ευχάριστα νέα της ημέρας αφορούν την πορεία αποθεραπείας των τραυματιών. Μυστακίδης και Ζάιρο ακολούθησαν το πρώτο μέρος της προπόνησης με την ομάδα κι από Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα, όπως κι ο Γιάννης Σκόνδρας που ταλαιπωρούνταν από μια τενοντίτιδα στους προσαγωγούς.Από εκεί και πέρα, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ξεκίνησε ασκήσεις με μπάλα κι ο Μάριν Λέοβατς συνέχισε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Την Κυριακή (24/4) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα γυμναστούν στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα