Τουλούζ - Λυών 2-3

Gazzetta team
Τουλούζ - Λυών 2-3

bet365

Η Λυών έκανε την ανατροπή, επιβλήθηκε με 3-2 της Τουλούζ και ανέβηκε στη 2η θέση της Ligue 1.

Η Τουλούζ δίνει αγώνα επιβίωσης, ενώ η Λυών μάχη για να δώσει ξανά το παρών στο Champions League την επόμενη σεζόν. Μετά από ωραίο παιχνίδι, το κίνητρο των λιονέ αποδείχθηκε πιο ισχυρό, καθώς με ανατροπή κατάφεραν να φύγουν με νίκη 3-2 και να ανέβουν στη 2η θέση (η Μονακό έχει ματς λιγότερο).

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, όμως οι ευκαιρίες λίγες στο πρώτο μέρος. Μπρέιθγουεϊτ (18’) και Ντουμπιά (32’) απείλησαν για τους γηπεδούχους, Βαλμπουένα (29’) και Τολισό (37’) για τους φιλοξενούμενους, ενώ το μοναδικό γκολ του Γκεζάλ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ του Ουμτιτί, που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας. Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά στην επανάληψη.

Μόλις στο 50’ ο Τισεράν έκανε το 1-0 από κοντά μετά από κόρνερ, με τους λιονέ να βγαίνουν στην επίθεση για την ισοφάριση στη συνέχεια. Ράφαελ (53’) και Τολισό (53’) έφτασαν κοντά το γκολ, το οποίο πέτυχε τελικά ο Γκρενιέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 73’. Στο 80’ ο Λακαζέτ έκανε το 1-2, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπεν Γιεντέρ πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Λόπες στο σουτ του Μπρέιθγουεϊτ, για να κάνει το 2-2! Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 85’ ο Τολισό από κοντά έκανε το τελικό 2-3!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα