ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Παναγιωτάς

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Παναγιωτάς

Ο εκ των υπευθύνων στον τομέα ενημέρωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώτης Παναγιωτάς υπέβαλε την παραίτηση του αναλαμβάνοντας το κομμάτι που του αναλογεί στο «φιάσκο» για την γιορτή των 90 χρόνων.  

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Παναγιωτάς

Την πρώτη παραίτηση είχαμε στον ΠΑΟΚ με αφορμή τον εορτασμό των 90χρόνων ιστορίας του συλλόγου. Μετά την έντονη δυσαρέσκεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη για το πως εξελίχθηκε η γιορτή στο Μέγαρο Μουσικής ο εκ' των υπευθύνων στον τομέα ενημέρωσης του Δικεφάλου Γιώτης Παναγιωτάς υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση.

«Για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου - η οποία έγινε αποδεκτή - μετά από τη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, η οποία όπως εξελίχθηκε δεν είχε καμία σχέση με το πώς την οραματιστήκαμε. Προτίμησα να αναλάβω το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί, γιατί το θεωρώ έντιμο απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη, που μας έδωσε τη δυνατότητα απρόσκοπτα και χωρίς όρια, να δημιουργήσουμε ένα αξέχαστο βράδυ γενεθλίων. Έπειτα από τρία χρόνια αφήνω τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο σε πολλούς τομείς, αλλά και με άξια στελέχη που είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουν ακόμη περισσότερα».

 

 

Best of internet