Χωρίς 10 στο Αίγιο η Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς 10 στο Αίγιο η Κέρκυρα!

bet365

Πάρα πολλά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ενόψει Παναιγιάλειου ο Αλέκος Βοσνιάδης, που δεν υπολογίζει σε 10 ποδοσφαιριστές!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα είναι οι ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν στην Κέρκυρα ενόψει Παναιγιάλειου! Ο Αλέκος Βοσνιάδης, αντιμετωπίζει πολλούς πονοκεφάλους, λόγω της ίωσης που ταλαιπωρεί τους Βενέτη, Χιντζίδη, Ζορμπά, Μπαλντοβαλίεφ, Κρητικό, Ντατίδη και Νίκιτς, αλλά και τους τραυματισμούς των Ντιόγκο, Ντουαλά, ενώ τιμωρημένος είναι ο Κουτζαβασίλης. Έτσι, όλοι αυτοί έμειναν εκτός αποστολής, στην οποία επέστρεψε μετά από πολύ καιρό ο Ζουμπουλάκης.

Η 18άδα αποτελείται από τους εξής: Αραμπατζή, Tριαντάφυλλο, Βλάχο, Γκομές, Γρομητσάρη, Καραγιαννίδη, Ιωάννου, Καρντόσο, Ανδρεόπουλο, Μακρίδη, Φάμπιο, Σουάνη, Παμλίδη, Γεωργακόπουλο, Καμπάνταη, Ζουμπουλάκη, Αρναρέλλη, Κόντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα