Λαμία - Τρίκαλα 0-1

Νίκος Μαρούδας
Λαμία - Τρίκαλα 0-1

bet365

Μετά από 36 χρόνια, η Λαμία γνώρισε εντός έδρας ήττα σε επίπεδο Β' Εθνικής από τα Τρίκαλα (0-1), τα οποία συνεχίζουν να ελπίζουν για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα!

Τα Τρίκαλα έγιναν η πρώτη ομάδα που φεύγει με διπλό από την Λαμία σε επίπεδο Β' Εθνικής μετά από το μακρινό 1980! Ο ΑΟΤ επικράτησε 0-1 και συνεχίζει να ελπίζει σε άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Στο παιχνίδι, η Λαμία μπήκε ελαφρώς πιο δυνατά και μόλις στο 16' ζήτησε πέναλτι με τον διαιτητή να λέει «παίζεται». Οι προσπάθειες των Γιαλούση και Σιατραβάνη στο 19' και 23' αντίστοιχα δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους γηπεδούχους και στο 26' τα Τρίκαλα έφτασαν στο 0-1. Ο Ναβάρο βρήκε τον Κουσκουνά, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα.

Από εκεί και πέρα το ματς ανήκει στη Λαμία! Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν μπροστά στα λεπτά που απέμεναν στο πρώτο μέρος, αλλά και σε όλη την επανάληψη προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Αυτό όμως δεν το κατάφερα, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο 0-2 στο 70', αλλά ο Πίτκας σωτήρια σταμάτησε τον Ναβάρο.

Κάποια μακρινά σουτ της Λαμίας στη συνέχεια δεν ανησύχησαν τον Χιώτη, με αποτέλεσμα τα Τρίκαλα να κρατήσουν αυτό το 0-1 και να γίνουν η πρώτη ομάδα που φεύγει νικήτρια από την Φθιώτιδα μετά από 2 χρόνια γενικά και 36 σε επίπεδο Β' Εθνικής. Μάλιστα, πριν 2 χρόνια ήταν οι τελευταίοι που πέρασαν από την Λαμία, τότε για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Γιαλούσης, Σιλιγαρδάκης (66' Νεόφυτος), Μπαλού (79' Μπουλούλης), Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς, Καραλής (85' Καραγιάννης), Πίντο.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Σερτζίνιο, Ναβάρο (86' Χαροντάκης), Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς (61' Δουκάκης, 90' Ντόικιτς).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα