ΠΑΟΚ – Παρτιζάν στην Τούμπα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ – Παρτιζάν στην Τούμπα

bet365

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα σε βετεράνους του Δικεφάλου και της Παρτιζάν

Οι διεργασίες ολοκληρώθηκαν και το φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα με ελεύθερη είσοδο 27 η 30 Απριλίου. Η ημερομηνία θα γίνει γνωστή και επίσημα όταν ανακοινωθεί το πρόγραμμα των play off του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες που αφορούν το φιλικό παιχνίδι για το οποίο θα κληθούν πρώην παίκτες του Δικεφάλου από όλες τις γενιές. Το πιθανότερο είναι να αγωνιστούν δυο διαφορετικές 11αδες με αλλαγές ώστε να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όσο το δυνατό περισσότερους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα