Στα Γιάννενα ο Χριστοβασίλης

Gazzetta team
Στα Γιάννενα ο Χριστοβασίλης

bet365

Στην πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος θα έχει επαφές με συνεργάτες του και παρέθεσε δείπνο σε τεχνικό τιμ και παίκτες.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα κυνηγούν το... θαύμα της μη αδειοδότησης του Πανιωνίου, που δικαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό, ενώ προτίθενται να προσφύγουν και στην UEFA, ώστε να πάρουν οι Ηπειρώτες το τελευταίο... εισιτήριο για την Ευρώπη. Έτσι, ο Γιώργος Χριστοβασίλης βρίσκεται στα Γιάννενα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του.

Επίσης, παρέθεσε δείπνο σε τεχνικό τιμ και παίκτες, ενώ θα παρακολουθήσει και το αυριανό φιλικό παιχνίδι. Ο ισχυρός άνδρας του «Άγιαξ» δείχνει διατεθειμένος να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση, ώστε να πετύχει τον στόχο του, που είναι η πολυπόθητη έξοδος στην Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα