Ο Καραγεωργίου ήταν η αρχή

Gazzetta team
Ο Καραγεωργίου ήταν η αρχή

bet365

Η απομάκρυνση του Νίκου Καραγεωργίου από τον πάγκο της Καλλονής ήταν η αρχή γι' αυτό που θα ακολουθήσει, καθώς αναμένεται να πάρουν σειρά και πολλοί παίκτες.

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί ο Νίκος Καραγεωργίου από τον πάγκο της Καλλονής. Ο μέχρι πρότινος της ΑΕΛΚ είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του πριν το τέλος της σεζόν και αυτή έγινε επίσημη από την Παρασκευή (22/4).

Έτσι, έγινε η αρχή με τις αποδεσμεύσεις, καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές. Η μη αδειοδότηση και οι οφειλές φέρνουν αρκετούς στην πόρτα της εξόδου, όπου ουσιαστικά βρίσκονται οι περισσότεροι, αφού δε γνωρίζουν το τι μέλλει γενέσθαι. Έτσι, πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις για αποχωρήσεις παικτών.

Όσον αφορά το ποιος θα αναλάβει το δύσκολο έργο να «χτίσει» την ομάδα που θα επιδιώξει την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, αυτή τη στιγμή δε βγαίνει κάποιο όνομα προς τα έξω, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα