Κινέζοι και κοριοί στην Ιντερ

Κινέζοι και κοριοί στην Ιντερ

Gazzetta team
Κινέζοι και κοριοί στην Ιντερ

bet365

Ο Μάσιμο Μοράτι αντέδρασε έντονα στη θεωρία του CEO Μάικλ Μπόλινγκμπροουκ για κοριούς στα γραφεία των Νερατζούρι και ο Ερικ Τοχίρ είναι κοντά σε συμφωνία με Κινέζους.

Πριν δέκα μέρες, στις 11 Απριλίου, ο CEO της Ιντερ είχε μιλήσει στους υπαλλήλους των γραφείων για να τους ενημερώσει πως ο Τοχίρ δεν προτίθεται, όπως γραφόταν εκείνες τις ημέρες, να πουλήσει τις μετοχές. Παράλληλα, όπως γράφεται τώρα και επιβεβαιώνεται από τους Νερατζούρι, τους ζήτησε να μην μιλάνε πουθενά για όσα γίνονται στα γραφεία, δείχνοντας τους και έναν κοριό.

Αυτή την είδηση κλήθηκε να σχολιάσει ο Μοράτι και το έκανε λέγοντας: «Κοριοί; Είναι κάτι γελοίο και ψευδές. Δεν ήταν κοριοί». Πέραν αυτού, ο πρώην πρόεδρος διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να συνεργάζεται με τους Κινέζους της ChemChina για να πάρουν, με την υποστήριξη και της Pirelli, τον έλεγχο της Ιντερ. «Υπάρχει μεγαλομέτοχος, ο οποίος φτιάχνει την ομάδα του με έναν νέο μέτοχο, άρα δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι άλλο» είπε σχετικά.

Αυτός ο νέος μέτοχος για τον οποίο μίλησε ο Μοράτι, είναι οι Κινέζοι της Suning Commerce Group, οι οποίοι βρίσκονται στο Μιλάνο για να δουν τις εγκαταστάσεις, να παρακολουθήσουν το σαββατιάτικο ματς με την Ουντινέζε και να συμφωνήσουν με τον Τοχίρ για την αγορά του 20% των μετοχών.

 

SERIE A Τελευταία Νέα