Βράβευση πριν το «διαζύγιο» για Καραγεωργίου

Gazzetta team
Βράβευση πριν το «διαζύγιο» για Καραγεωργίου

bet365

Λίγο πριν το επίσημο «διαζύγιο» με την Καλλονή, ο Νίκος Καραγεωργίου βραβεύτηκε από τον «Γαλανόλευκο Φάρο» Λέσβου-Λήμνου.

Επίσημα παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Καλλονής ο Νίκος Καραγεωργίου, ωστόσο άφησε τον σύλλογο της Μυτιλήνης έχοντας την... τιμητική του. Αυτό διότι τον τίμησε ο «Γαλανόλευκος Φάρος» Λέσβου-Λήμνου για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσαν ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Νάσος Καζαντζής, και ο γραμματέας αυτού στα νησιά της Λέσβου και της Λήμνου, Δημήτρης Γιαννάκης. Αφού ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ΑΕΛΚ μίλησε με τα μέλη του Συνδέσμου για τις αναμνήσεις από την Εθνική και τον ρόλο της στην πορεία του ποδοσφαίρου μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τριετή παρουσία της Καλλονής στη Σούπερ Λίγκα.

Εξασφάλισε 5% Bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Αμβούργο - Βέρντερ Βρέμης.

Εν συνεχεία, μετά την παραλαβή του βραβείου του, έβαλε και ο Καραγεωργίου την υπογραφή του στη «γαλανόλευκη», όπως έχουν πράξει όσοι παίκτες την έχουν φορέσει κατά καιρούς. Με αυτόν τον τρόπο, ολοκλήρωσε τον σύντομο κύκλο του στο νησί της Λέσβου, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Καλλονής στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα