Στα... χαρακώματα με Πογιέτ

Στα... χαρακώματα με Πογιέτ

Gazzetta team
Στα... χαρακώματα με Πογιέτ

bet365

Ο τρόπος που ο Γκουστάβο Πογιέτ αποφάσισε να σπάσει τους δεσμούς του με την ΑΕΚ δεν πέρασε στα ψιλά για την Ένωση, η οποία είναι πιθανόν να κυνηγήσει το θέμα.

Ο κύκλος του Ουρουγουανού στους «κιτρινόμαυρους» έκλεισε οριστικά, ωστόσο ο τρόπος που επέλεξε να φτάσει στο διαζύγιο ενόχλησε τους ανθρώπους της ομάδας. Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ είναι απολύτως τυπική απέναντί του, αφού δεν του χρωστάει χρήματα και προτίθεται να τον ξοφλήσει και για τον Απρίλιο, είναι πιθανόν να κυνηγήσει το θέμα και (ίσως) να φτάσει μέχρι και τη FIFA.

Στην Ένωση ενοχλήθηκαν τόσο για το timing που ο Πογιέτ επέλεξε να τραβήξει το σκοινί, δηλαδή παραμονές του πρώτου ημιτελικού με τον Ατρόμητο, όσο και για τον τρόπο που το έκανε, δηλαδή μοιράζοντας δήλωση στον Τύπο και στη συνέχεια αφήνοντας αιχμές. Είναι λοιπόν πιθανόν το... σίριαλ να έχει κι άλλα επεισόδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα