Γρανάδα - Λεβάντε 5-1

Gazzetta team
Γρανάδα - Λεβάντε 5-1

bet365

Η Γρανάδα διέλυσε με 5-1 την Λεβάντε στο ντέρμπι της ουράς και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Ο τελικός παραμονής ανάμεσα σε Γρανάδα και Λεβάντε εξελίχθηκε σε θρίαμβο της πρώτης, που έφτασε στη νίκη με 5-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως το ξεκίνημα ήταν νωθρό και για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ευκαιρίες.

Οι Ανδαλουσιάνοι ευτύχισαν να προηγηθούν με την πρώτη τους, όταν στο 25’ ο Σαξές έκανε το 1-0. Από εκείνο το σημείο και μετά όλα άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με αυτοπεποίθηση και στο 35’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Βέρθα. Ο Ελ Αραμπί δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0, ενώ στο 44’ ο Λέρμα έκανε τεράστιο λάθος στην άμυνα, ο Σαξές έκλεψε, έκανε το γύρισμα και ο Ροτσίνα με πλασέ στην κίνηση το 3-0!

Φυσικά, η επανάληψη ήταν τυπική διαδικασία. Ο Ντέιβερσον έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για την Λεβάντε (68’, 72’), πριν έρθει το 3-1 με ωραίο γκολ του Ρουμπέν Γκαρθία στο 82’. Πριν καλά-καλά το πιστέψουν, όμως, οι φιλοξενούμενοι, ο Ορμπάν έκανε χέρι στην περιοχή και ο Ελ Αραμπί ευστόχησε ξανά από την άσπρη βούλα για το 4-1 στο 85’! Τα νεύρα των παικτών της Λεβάντε οδήγησαν στην αποβολή του Σιμάο με δεύτερη κίτρινη στο 1’ των καθυστερήσεων, πριν ο Ελ Αραμπί κάνει χατ τρικ 2’ αργότερα στην αντεπίθεση μετά από ασίστ του Πενιαράντα για το τελικό 5-1!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα